JavaScript must be enabled! Mondorama | Simpozijum Medikamenata 2020
OPŠTE INFORMACIJE 

I SIMPOZIJUM O RACIONALNOJ PRIMENI MEDIKAMENATA U KLINIČKOJ PRAKSI

MESTO ODRŽAVANJA SIMPOZIJUMA:
Kopaonik, Hotel Grand
VREME ODRŽAVANJA SIMPOZIJUMA:
15-18. mart 2020. godine
ZVANIČNI JEZIK SIMPOZIJUMA:
Srpski

Lokacacija: Kopaonik (poznat i kao Srebrna planina) je najveći planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 km, dosežući u srednjem delu širinu od oko 40 km. Jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom Nacionalni park Kopaonik u okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, a na njemu se nalazi i najveći skijaški centar u Srbiji.Ceo masiv je dobio naziv po velikom rudnom bogatstvu koje je na njemu eksploatisano još od srednjeg veka,a na njegovom širem prostoru je smešten čitav niz kulturno-istorijskih spomenika iz perioda od XII do XV veka. Zahvaljujući razvijenom turističkom centru sa savremenim hotelima i pratećim objektima, Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji.

Hotelski smeštaj: Moderan i udoban hotel Grand & Spa se nalazi na 1.770 metara nadmorske visine u samom centru Kopaonika i nudi fantastičan pogled na Nacionalni park Kopaonik. Udaljen je tek nekoliko koraka od glavnog ski lifta. Ovaj hotel nudi elegantne, prostrane sobe. Sve sobe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i bade-mantilima. Takođe poseduju LCD TV, telefon, DVD plejer, mini-bar i sef. Spa centar Grand Oaza površine 1.800 m² ima saunu, tursko kupatilo, ledeno-slanu pećinu, hidromasažnu kadu na otvorenom i prostor za opuštanje sa pogledom na planinski pejzaž. Na raspolaganju su vam raznovrsne masaže i kozmetički tretmani. U restoranima i barovima hotela Grand možete uživati u izboru toplih napitaka i osvežavajućih pića. Takođe možete probati srpske specijalitete i jela internacionalne kuhinje.

Kongresni paket sa uključenom kotizacijom po osobi u dvokrevetnoj sobi
Smeštaj: Učesnici kongresa - lekari Učesnici kongresa -predstavnici farmaceutskih kuća
Hotel Grand 4* 390€ 350€

Doplata za jednokrevetnu sobu u Hotelu Grand - 35€ dnevno.

Kongresni paket obuhvata:
Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona- doručak, večera, zajedničku završnu večeru, kongresni materijal, prisustvo stručnim sastancima i izložbenom prostoru, dobijanje sertifikata za prisustvo i društveni program kongresa, PDV je uključen u cenu.

Kotizacija obuhvata:
prisustvo stručnim sastancima, izložbenom prostoru i dobijanje sertifikata za prisustvo.

PDV se na iskazuje na osnovu Člana 35 Zakona o PDV-u stav 7.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije.

  • Zakup izložbenog prostora veličine 4m2
  • Sponzorisano predavanje u trajanju od 20 min

I Simpozijum Racionalna primena medikamenata u kliničkoj praksi je akreditovan od strane Zdravstvenog Saveta Republike Srbije i namenjen je doktorima svih grana medicine.
U organizaciji Srpskog Lekarskog Društva za pasivnog učesnika obezbeđeno je 8 bodova za učešće, dok će predavači dobiti 12 bodova.

Za sve rezervacije potrebno je dostaviti pisani zahtev tehničkom organizatoru simpozijuma Turističkoj agenciji Mondorama na e-mail: ivana@mondorama.rs
Kontakt osoba: Ivana Miljković 069/2086944, 018/259500.

Za sve promene i otkaze, dostavljene isključivo pisanim putem, do 15. Februara 2020. izvršiće se povraćaj sredstava u celosti, osim za uplate iz inostranstva gde se zadržava 20 eur na ime bankarskih troškova transfera novca.
Za sve otkaze posle 01. marta važe Opšti uslovi putovanja agencije MONDORAMA doo Niš.